Oferta zilei

Oferta zilei

Noutati

Cele mai noi promotii atent selectate

AirFryer5_8LFriteuzaElectricacuAer_iControlTactil-Performan_a1500W_2_720x720
Detalii Cumpara

Air Fryer 5,8 L: Friteuză Electrică cu Aer și Control Tactil - Performanță 1500 W

Indiferent dacă dorești să pregătești cartofi prăjiți crocanți, carne suculentă sau legume coapte delicioase, Air Fryer-ul nostru este partenerul perfect în bucătărie. Ușor de curățat și compact, acesta adaugă un plus de confort și eficiență în rutina ta zilnică de gătit. Experimentează gustul autentic al preparatelor tale preferate, fără niciun strop de regret!

9e6257d037c1dc71336a694a9c20ab91
Detalii Cumpara

Curățător de Pește cu Colector de Solzi: Simplifică Procesul de Pregătire

Indiferent dacă ești un pescar pasionat sau un bucătar experimentat, acest curățător de pește este un instrument indispensabil în arsenalul tău culinar. Gândește-te la el ca la un partener de nădejde în bucătărie, care îți face munca mai ușoară și mai plăcută, lăsându-ți mai mult timp să te bucuri de preparatele tale preferate din pește proaspăt.

paradedusvortex.png6_540x540
Detalii Cumpara

Cap de Duș cu Turbo Vortex, Buton On/Off, Rotire 360° și Filtru Incorporat

Cu un singur duș, poți avea experiența unui spa chiar în propria locuință. Este perfect pentru cei care muncesc foarte mult și își găsesc relaxarea în câteva minute de baie. Îmbină foarte bine apa caldă cu cea rece pentru a ajunge la o temperatură care protejează pielea. Reduce consumul de apa cu pana la 40% si mareste presiunea, comparativ cu capetele de dus standard.

Cantar Inteligent Smart și Termometrul Integrat Conexiune Bluetooth și Aplicație de Diagnostic Corporal cu Calcul BMI (1)
Detalii Cumpara

Cantar Inteligent Smart Termometrul, Bluetooth și Aplicație de Diagnostic Calcul BMI

Descoperă Cantarul Inteligent Smart, un dispozitiv multifuncțional care te ajută să îți monitorizezi sănătatea și progresul în fitness. Prin conexiunea Bluetooth, datele sunt sincronizate cu ușurință cu telefonul tău inteligent, iar aplicația de diagnostic corporal îți oferă o analiză detaliată a compoziției corporale, inclusiv calculul BMI (indicele de masă corporală).

masina-de-cusut-sew-simple-k1127-alb-31x30x15-cm-874109
Detalii Cumpara

Sew Simple: Mașina de Cusut Ideală pentru Proiectele Tale de Cusut

Indiferent dacă cusți haine, accesorii sau decorațiuni pentru casă, Sew Simple este un instrument esențial în atelierul tău de cusut. Cu fiabilitatea și performanța sa, vei putea să creezi lucrări de cusut frumoase și durabile, care să îți aducă satisfacție și bucurie pentru mulți ani de acum înainte.

CenturaTerapeuticaLombaracuMagne_i_iTurmalinapentruRelaxareInstantanee_720x720
Detalii Cumpara

Centură Terapeutică Lombară cu Magneți și Turmalină pentru Relaxare Instantanee

Beneficiile magneților se combină armonios cu proprietățile terapeutice ale turmalinei, oferind o soluție holistică pentru problemele de spate și disconfortul lombar. Turmalina, cunoscută pentru capacitățile sale de generare a energiei, emite infraroșu și ioni negativi, contribuind la relaxarea mușchilor și ameliorarea tensiunii.

Citeste mai mult

...nu rata oferta zilei

Alatura-te grupului nostru de subscriberi pentru a primi cele mai bune promotii